Welcome

Welcome to my small visual world. My name is Mirko Beović and I will try to bring you my vision of both well-known and unknown places which I have visited around the world over the years – from the deserts of the Middle East to the capital of the United States, and from the Royal Car Museum in Amman, Jordan to a special report from the Geneva Car Show. Just search through galleries, FAQ or Photoblog articles and enjoy your visit.

Kind regards.

Latest blog: Rezultati 3. kola: Sarajevo

Sarajevo

Dragi moji, prvo Vam se želim ispričati zbog kašnjenja u objavi rezultata. Dio je tehničke, a dio privatne prirode ali bitno je da su rezultati naposljetku ipak tu :-).
Read the rest of this entry »

Latest articles / Photoblog

Latest Shots / Photo RSS

Follow me

New! Need Photo Review?

Send me a link to your work and I’ll see if I can suggest improvements.

Order a Print

All photography featured in galleries is available for printing.

Visitor’s quotes

ilija veselica: 
“Pozdrav Mirku i velika pohvala na izvrsnim fotografijama. Moram posebno pohvalit onu fotografiju munje koju su uslikao iznad Omiša. Čini mi se da sam je vidio i u Slobodnoj Dalmaciji davno. Također moram pohvaliti i webmastera koji je lijepo dizajnirao ovaj sajt ;-) Mirko, s obzirom da me ona munja stvarno fascinirala na svojim ću stranicama za nekoliko dana postavit kratku recenziju tvojih fotografija i naravno link na tvoje stranice. Pozdrav!!!!”
Marta: 
“Prvoklasno vizualno iskustvo. Bravo!!!”
mario: 
“Bravo Mirko slike su ti odlične.”
Vatra: 
“Odlicno odrađen posao... Svaka čast majstore !”
Tyler: 
“Wow your photos are very impressive, wish mine were of great quality like yours! Keep up the great work!”
see more entries »