Welcome

Welcome to my small visual world. My name is Mirko Beović and I will try to bring you my vision of both well-known and unknown places which I have visited around the world over the years – from the deserts of the Middle East to the capital of the United States, and from the Royal Car Museum in Amman, Jordan to a special report from the Geneva Car Show. Just search through galleries, FAQ or Photoblog articles and enjoy your visit.

Kind regards.

Latest blog: Rezultati 3. kola: Sarajevo

Sarajevo

Dragi moji, prvo Vam se želim ispričati zbog kašnjenja u objavi rezultata. Dio je tehničke, a dio privatne prirode ali bitno je da su rezultati naposljetku ipak tu :-).
Read the rest of this entry »

Latest articles / Photoblog

Latest Shots / Photo RSS

Follow me

New! Need Photo Review?

Send me a link to your work and I’ll see if I can suggest improvements.

Order a Print

All photography featured in galleries is available for printing.

Visitor’s quotes

iva: 
“Bok!vidila sam da trazis modele za snimanja...evo ja sam se nedavno pocela bavit modelingom,pa bi mi fotke dobro dosle...imas moje dvije fotke na modi.hr,odes pod temu-Komentiranje Talia model modela,moje su slike na kraju 27stranice...ja sam pod Iva B...eto pa mi javi na mail kak ti se cini. Pozdrav”
Chris: 
“Wow!! I see only perfect shoots. That\'s ART. Makes hungry to visit your country...”
Nati: 
“...život čine trenuci koji zauvijek ostaju u našim srcima, a prava je čarolija doživjeti ih ponovno!”
Tone Vidovič: 
“Sve fotografije su super i drago mi je što smo se upoznali i da smo bili zajedno na mjestima gde si fotografirao i neke fotografije. Lep pozdrav iz SLO.”
25fps: 
“Impresivno, veliki trud uložen u sajt. Pitak pregledan. O autorskom dijelu samo pohvale. Izuzetno zanimljivi likovi, pravo otkriće. Bio mi je gušt provest podosta vremena na tvom sajtu. Bravo!”
see more entries »