Welcome

Welcome to my small visual world. My name is Mirko Beović and I will try to bring you my vision of both well-known and unknown places which I have visited around the world over the years – from the deserts of the Middle East to the capital of the United States, and from the Royal Car Museum in Amman, Jordan to a special report from the Geneva Car Show. Just search through galleries, FAQ or Photoblog articles and enjoy your visit.

Kind regards.

Latest blog: Rezultati 3. kola: Sarajevo

Sarajevo

Dragi moji, prvo Vam se želim ispričati zbog kašnjenja u objavi rezultata. Dio je tehničke, a dio privatne prirode ali bitno je da su rezultati naposljetku ipak tu :-).
Read the rest of this entry »

Latest articles / Photoblog

Latest Shots / Photo RSS

Follow me

New! Need Photo Review?

Send me a link to your work and I’ll see if I can suggest improvements.

Order a Print

All photography featured in galleries is available for printing.

Visitor’s quotes

Hrvoje: 
“Sve pohvale na zadivljujuću galeriju, a još više pohvala na FAQ dio koji mi je odgovoria na dosta pitanja i to na stvarno jednostavnin jezikon. Pozdrav iz Splita”
Nikolina: 
“Mirko...ti si stvarno sretna osoba!!! Fotografije su ti i više nego genijalne! Ja se ne kužim u fotografiju (s profesionalne strane) ali ove tvoje pričaju i više od tisucu riječi... Baš sam sretna sto znam za ovu stranicu! Svaka čast! ”
Nina: 
“Bravo! Slike su fenomenalne. Mislila sam da su moje super, al ovo covjece..... Mogu napisat koja mi je najbolja? Zagreb soul. SLike iz Petre su isto genijalne, bas su iznenadujuce ljudske nekako, pokazuju da imas jednu crtu koju je tesko pronaci u bas bilo kome. SVaka cast i nastavi i dalje odusevljavat gledatelje! ”
DENIS: 
“MORAM PRIZNAT,SLIKE SU FENOMENALNE,IMAS OKO,MIRNU RUKU,TREBAO BI UMJESTO KRUMP KRUMPA U SNAJPERISTE,IMAS JEBEN DAR ZA FOTKANJE,RABA NIKAD NECE SLIKAT KO TI!!!”
Kristijana : 
“Svaki put kad sam lose volje i kad trebam neku instat radost, dodjem ovdje. Bolje hvale, nadam se ne trebate :-)”
see more entries »