Welcome

Welcome to my small visual world. My name is Mirko Beović and I will try to bring you my vision of both well-known and unknown places which I have visited around the world over the years – from the deserts of the Middle East to the capital of the United States, and from the Royal Car Museum in Amman, Jordan to a special report from the Geneva Car Show. Just search through galleries, FAQ or Photoblog articles and enjoy your visit.

Kind regards.

Latest blog: Rezultati 3. kola: Sarajevo

Sarajevo

Dragi moji, prvo Vam se želim ispričati zbog kašnjenja u objavi rezultata. Dio je tehničke, a dio privatne prirode ali bitno je da su rezultati naposljetku ipak tu :-).
Read the rest of this entry »

Latest articles / Photoblog

Latest Shots / Photo RSS

Follow me

New! Need Photo Review?

Send me a link to your work and I’ll see if I can suggest improvements.

Order a Print

All photography featured in galleries is available for printing.

Visitor’s quotes

Zoran: 
“Poprave raspoloženje! :) Zamislio sam se nad mnoštvom slika, sa svojim idiot digitalcem sam od 25 crno-bijelih slika uspio napravit jednu koja valja, a ovde su sve genijalne. Jest mali talentiran!”
Damir: 
“Pozdrav iz Omiša i pohvale za "Pearl" ;-)”
LIAM: 
“Bok moj mali prijatelju. Evo Breske i Ja sjedimo u dezurani i divimo se tvojim fotkama i usput si kontamo koji si TI sretnik. Fotke izgledaju savrseno i u pola sest ujutro sa tvrdih stolica i kroz natecene oci. Pozdrav i cuvaj se , a mi te cekamo. ”
Gaso: 
“Majstorski !”
Hardo: 
“stranica vam je za deset samo nastavite sa updateom strane. sve naj naj od mene.”
see more entries »